• 14 مهر 1403

فراخوان Journal of lasers in medical sciences

Journal of lasers in medical sciencesاز تمامی اساتید و علاقمندان به مطالعات در زمینه های مختلف لیزر در علوم پزشکی دعوت می‌نماید که مقالات و دستاوردهای علمی خود را برای انتشار به این مجله ارسال نمایند.

Journal of lasers in medical sciences  با همکاری علمی اساتید برجسته دانشگاه‌های کشور به انتشار مقالات علمی در زمینه کاربردهای تشخیصی و درمانی لیزر در علوم پزشکی می پردازد. هدف این مجله، توسعه و تعمیق نگرش‌ها و پژوهش‌های مرتبط با محورهای مجله، ارائه و اشاعه آنها به مخاطبان است. از تمامی اساتید، صاحب نظران، کارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان به مطالعات در زمینه های مختلف لیزر در علوم پزشکی  اعم از فیزیک، علوم پایه و بالینی دعوت می‌نماید که مقالات و دستاوردهای علمی خود را برای انتشار به این مجله ارسال نمایند.

Author:

0 Comments for this article